• Hotel

  Teun biedt 10 sfeervolle kamers voor een redelijke prijs met ruimte voor 2 of 3 personen. Alle kamers hebben een eigen douche en toilet, wifi en TV. De kamerprijzen zijn exclusief ontbijt.

  Bekijk kamers
 • Eten en drinken

  De lobby van het hotel is verbouwd tot een plek om te eten en drinken. Hier is het mogelijk te ontbijten, lunchen of dineren, binnen of buiten op het terras. Maar het is ook mogelijk om gewoon een heerlijke koffie te drinken met een huisgemaakte taart, of om te borrelen.

  Lees verder
 • Locatie

  Teun bevindt zich in een levendige straat met veel kleine winkels en eethuizen. De Jordaan is net om de hoek. Veel attracties bevinden zich vlakbij. Centraal Station is slechts 15 minuten lopen of met de bus 2 haltes. Betaald parkeren is mogelijk in de straat of in parkeergarages in de omgeving.

  Bekijk locatie

Welkom bij Teun Hotel Restaurant in Amsterdam-Centrum

Teun is een klein en charmant hotel en restaurant. Het is nog maar kort geleden geopend. Het bevindt zich in een oud, monumentaal en karakteristiek 17e eeuws pand in hartje Amsterdam, aan de Haarlemmerdijk. Deze straat is onlangs nog gekozen als een van de leukste winkelstraten van Amsterdam. Het ligt net om de hoek van de Jordaan, met leuke winkels, bars etc., en het dynamische Westerpark met de Westergasfabriek, waar veel evenementen plaatsvinden.